Admin Admin
Hozzászólások száma : 64 Csatlakozás ideje : 2008. Aug. 02.
| Tárgy: Newsreel - A legfrissebb hírekkel Szomb. Aug. 02, 2008 3:16 pm | |
| Köszönt téged az iskola megújúlt fóruma. Remélhetőleg mostanában design változás nem lesz. Sőt ha tehetem ez marad már örökre. Ami elég nagy kétséget von maga után, hiszen mindig változik a véleményem róla. De nem nem fogok újat létrehozni. A játék szabad a már készen lett topicokban. Ha kérhetném a karaktereitekkel játszátok ki hogy megérkeztek az iskolába, de ne feledjétek! a tanítás még nem kezdődött el, és senki sem tudja még hogy melyik Közösségbe tartozik. Ha azt akarjátok hogy karakteretek tudja, akkor menjetek a Csarnokba hol vár rátok az Ősi Tükör.
Kellemes játékot kíván: TT | |
|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 64 Csatlakozás ideje : 2008. Aug. 02.
| Tárgy: Re: Newsreel - A legfrissebb hírekkel Szomb. Aug. 02, 2008 6:48 pm | |
| GWENDOLYN JOHANSSON KLUBOT HÍRDEt!
AKI ÚGY ÉRZI HOGY REMEK FELDEÍRTŐ LENNE, VAGY CSAK SZERET KUTÁSZKODNI A KÖNYVEK KÖZÖTT, AZ ÍRJON NEKI EGY PM-ET. TÖBB INFORMÁCIÓ A KLUBRÓL:
NÉV: KUTATÓ KÖZPONT (kk) Téma: kutatót munkákat végeznek egyes személyekről, történésekről, vagy hasonló dolgokról (bármi ami érdekel)
Lenne majd saját újság, amit mindig körlevélben küldenének el mindenkinek, ehhez kellene egy szerkesztő. Meg persze van mester (aki Gwendolyn lesz, mert ő hozta létre a klubot. Ez semmilyen joggal nem jár együtt, csak egy elnevezés. A nevet mások elörökölhetik, ha jobb teljesítményt nyújtanak nála). A jegyzők a csapat tagjainak elnevezése.
A bármi más kérdés adódik ezzel kapcsolatban Gwendolyn Johansson keressétek pm-ben. | |
|
Tanja J. Dawson
Hozzászólások száma : 60 Csatlakozás ideje : 2008. Aug. 16. Age : 48 Tartózkodási hely : Franciaország
| Tárgy: Re: Newsreel - A legfrissebb hírekkel Pént. Okt. 24, 2008 2:05 pm | |
| FONTOS!!Sajnálatos okokból az iskolát be kell zárnunk. Részletezni nem fogom, de ha valakit érdekel akkor írjon mail-t. Sajnálom, én nem így terveztem... Ha valaki mégis akar játszani egy hasonló oldalon, akkor látogassa meg a következő oldalt: http://coxton.atw.hués fóruma: http://coxton.darkbb.comA tanítás itt nem sokárra elkezdődik. Tisztelettel: Tanja J. Dawson | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Newsreel - A legfrissebb hírekkel | |
| |
|